Vento

Previous
Next

vento sarokkanapé

280 x 250 cm-es ágynak nyitható, ágyneműtartós, állítható fejtámlás, sarokgarnitúra állítható fejtámlákkal. Többféle kárpittal rendelhető a szivárvány minden színében, akár valódi bőr kárpittal is.  A VENTO bútorcsalád többféle kialakításban, sarokgarnitúra, kanapé vagy fotel formájában várja, hogy helyet kapjon otthonában.

Elegáns, letisztult vonalaival a VENTO bútorcsalád a visszafogott elegancia képviselője. A kanapé ülőfelületét hullámrugók és hideg habszivacs belsőrész és az állítható fejtámlák teszik kényelmessé.  Modern kialakításával és előre nyíló automata ágyszerkezetével egyedülálló a sarokgarnitúrák között. A VENTO sarokgarnitúra tökéletes megoldás ha egy minőségi, kényelmes nappali bútort szeretne gyakorta alvásra is használni.

Az ülőfelület magassága 46 cm, a karfa magassága a földtől 64 cm, míg a kanapé teljes magassága 78 cm (lehajtott fejtámlákkal).

 Ár: 519.000 Ft-tól

Previous
Next

vento kanapé

VENTO 2 személyes kanapé ágyneműtartós kivitelben, többféle kárpittal rendelhető, a szivárvány minden színében.

Elegáns, letisztult vonalaival a VENTO bútorcsalád a visszafogott elegancia képviselője. Ülőfelületének kényelméről a  hullámrugók és hideg habszivacs belsőrész gondoskodik míg a háti- és nyaki részt az állítható fejtámlák teszik kényelmessé.

Bármilyen enteriőrben kiválóan elhelyezhető. Igény szerint díszpárna vagy puff is rendelhető mellé.

A kanapé megrendelhető 3 személyes, ágynak nyitható kivitelben is.

Figyelem! A termékkép illusztráció, a bútor ára változhat a választott kárpit fajtájától függően!

 Ár: 219.000 Ft-tól

Alvó funkció

Ágynemű-tartós bútor

Bőrből is rendelhető

Többféle anyag

Hullám-rugós felület

Szivacsos felület

Fém lábakkal is

Balos/Jobbos kivitel

error: Content is protected !!